Kezdőlap » Jelentősen nőtt a hitelközvetítés volumene a Duna House Groupnál a harmadik negyedévben
Ingatlan Pénzügy

Jelentősen nőtt a hitelközvetítés volumene a Duna House Groupnál a harmadik negyedévben

Az előzetes adatok szerint a franchise ingatlanközvetítés 20 százalékkal, a saját irodás ingatlanközvetítés 27 százalékkal, a hitelközvetítés pedig 103 százalékkal bővült a Duna House Groupnál az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához képest – tette közzé a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

A tájékoztatás szerint a csoport magyarországi franchise ingatlanközvetítői hálózata összesen 2,4 milliárd forintos jutalékvolument elérve 10 százalékkal nőtt a harmadik negyedévében, a saját irodák volumene 18 százalékkal bővült, a hitelezés volumene pedig 27 százalékkal emelkedett. A lengyel franchise hálózat jutalékbevételei 52 százalékos éves növekedéssel 975 millió forintot értek el. A lengyel ingatlanközvetítő hálózat egy év alatt 16 irodával 96 értékesítési pontra gyarapodott, és várhatóan 100 iroda fölé nő az év végéig.
    
A lengyel saját irodák teljesítménye 31 százalékkal múlta felül a 2020. harmadik negyedévét. A hitelezésben kimagaslóan, 146 százalékkal bővült a Duna House Group pénzügyi közvetítői üzletága Lengyelországban. A cégcsoport két nagy piaca mellett jelentős volt a cseh üzletágak teljesítménye is, a saját irodás ingatlanközvetítésben 41 százalék volt az éves növekedés.

2021. október 7.

(MTI)

Kövessen minket Facebookon!

Facebook Pagelike Widget
BUDAPEST IDŐJÁRÁS