Kezdőlap » Kishaszonjárművekkel bővítette flottáját a Mol Limo
Gépjármű

Kishaszonjárművekkel bővítette flottáját a Mol Limo

Nyolc, kifejezetten csomagszállításra alkalmas Opel Combo Cargo kishaszongépjárművel bővítette flottáját a Mol Limo, a zárt furgonok segítséget nyújthatnak költözéshez vagy nagyobb bútorok szállításához is – közölte a Mol pénteken az MTI-vel.

A közösségi autómegosztó szolgáltatás flottájában a több mint 400 személygépkocsi mellett októbertől jelentek meg az új kishaszonjárművek. A közlemény idézi Vető Bálintot, a Mol Limo ügyvezető igazgatóját, aki jelezte: az autómegosztó szolgáltatás több mint három évvel ezelőtti indulása óta jelentősen bővítették a szolgáltatási területet és a bérelhető autók típusát, a háromnapos bérléssel pedig a hosszabb üzleti utakat és hétvégi kirándulásokat is lehetővé tették. A furgonnal most azokra gondoltak, akik az átlagosnál nehezebb és nagyobb tárgyakat szeretnének szállítani.
    
Budapesten kívüli, többnapos út esetén a járművek tankolása és töltése a felhasználókra van bízva, de azt a Mol töltőállomásokon, az ügyfélszolgálattal egyeztetve a Mol Limo állja a vonatkozó szabályok szerint.

2021. október 8.

(MTI)

Kövessen minket Facebookon!

Facebook Pagelike Widget
BUDAPEST IDŐJÁRÁS